Thursday, 5 April 2012

طرح یونان برای نگهداری مهاجران در بازداشتگاه ها

حکومت یونان مسوده قانونی را به پارلمان این کشور پیشنهاد کرده است که براساس آن، مهاجرانی که خطری را متوجه صحت عامه کنند دستگیر شده و در بازداشتگاه ها نگهداری می شوند.
براساس طرح پیشنهادی حکومت یونان که شام دو شنبه اعلام گردید، پناهجویانی که خطری علیه صحت پنداشته شوند، در بازداشتگاه ها نگهداری می شوند، چه آنها تقاضای پناهندگی سیاسی داده باشند یا نداده باشند.
گروه های حقوق بشری از این تصمیم یونان انتقاد کرده اند. سازمان حقوق بشری عفو بین الملل این طرح حکومت یونان را شدیداً محکوم کرده و گفته است که این اقدام «عمیقاً هشداردهنده است».
جاسرکا تیگانی، یکی از مسوولان سازمان عفو بین الملل گفت: «مقام های یونان باید هرچه زودتر از همچو اقدام ها دست بردارند... این اقدام فقط باعث تشدید حقارت پناهجویان و مهاجران در این کشور می گردد».
یک روز پیش از ارایه این طرح، حکومت یونان 30 پایگاه سابقه نظامی را به مراکز بازداشتگاه مهاجران تبدیل می کند که هر یکی از این مراکز، گنجایش هزاران پناهجو را دارا می باشد. براساس طرح جدید، پناهجویان و مهاجران برای آزمایش و تداوی اجباری اچ آی وی/ ایدز و دیگر امراض بازداشت می گردند.

مهاجران در یونان قبلاً در اعتراض به شرایط بد زندگی شان اعتصاب کرده بودند. مانند این مهاجر افغان که اعتصاب غذایی کرده بود. مهاجران در یونان قبلاً در اعتراض به شرایط بد زندگی شان اعتصاب کرده بودند. مانند این مهاجر افغان که اعتصاب غذایی کرده بود.
قرار است پارلمان یونان هفته آینده در مورد این طرح رای گیری کند. سازمان های حقوق بشری می گویند اگر این طرح توسط پارلمان یونان تصویب شود، محدودیت ها برای مهاجران در این کشور افزایش می یابد.
براساس مسوده این طرح، آن عده از پناهجویانی بازداشت می شوند که فکر شود به امراض واگیردار مبتلا هستند یا مربوط به آن گروه از انسان های آسیب پذیری می باشند که معروض به ابتلا به این امراض هستند.
به صورت مشخص، این طرح به بازداشت کسانی تاکید می کند که مواد مخدر استفاده می کنند یا آنهایی که در فحشا مصروف هستند. همچنان مهاجرانی که در جاهایی با وضعیت صحی نامناسب زندگی می کنند، نیز براساس این طرح بازداشت خواهند شد.
توماس همبربرگ از کمیساریای حقوق بشر اروپا، گفت که یونان باید استفاده از بازداشتگاه ها برای مهاجران ثبت ناشده را به حداقل آن برساند: «بسیاری از این مهاجران، هیچ جرمی را مرتکب نشده اند. با مهاجران بدون اسناد باید به مثابه یک مساله اروپایی برخورد شود».
یونان از جمله کشورهایی است که سالانه سیلی از مهاجران افریقایی، کشورهای عربی و آسیایی وارد آن می شوند. پیش از این نیز سازمان های حقوق بشری از وضعیت ناگوار مهاجران در این کشور انتقاد کرده اند.

No comments:

Post a Comment